Projecte col·lectiu

Fes silenci en entrar en aquest temple,es respira solemnitat, relats vívids que conviden a la reflexió i qüestions lúcidament argumentades. Sembla que la narrativa impersonal, com el blanc immaculat de fons, és la que domina. A un extrany li semblaria un espai esotèric, sorgit d’enlloc i sense cap finalitat.
Vull fer una proposta, un projecte col·lectiu paral·lel a les creacions individuals. Escriure conjuntament, a fragments, un relat-série concatenant cada nou fragment, escrit per algun dels escriptors, al fragment anterior, escrit per un escriptor diferent. El nou fragment parteix de l’última situació descrita, a partir de la qual es desenvolupa lliurement, tant en longitud com en idioma, narrador, estil i temàtica. Pertant és una história indefinidament llarga i sense desenllaç. La idea és que cada escriptor té els seus interessos i excentricitats, llavors la seva aportació serà peculiarment creativa, i la suma de totes les aportacions pot donar un resultat super creatiu, divers, i fins i tot grotesc.
I si en algun moment teniu ganes d’escriure, i no sabeu de què parlar, o bé algun dels companys us presiona per que fa molt que no escriviu, ja teniu un començament.
Considereu el seguent fragment curt l’encebador (disculpeu les rareses):

Si en un bosc, cau un arbre, però no hi ha ningú per escoltar-ho excepte un home, el qual és esclafat per l’arbre, emet l’home, en morir, algun so? Una persona hi dona voltes asseguda a un dels seients del vagó del tren. Fa molts anys, era adicte al xanax i experta en axolots, en perill d’extinció. Sosté un smarthphone amb una funda groga com el plomall del pit de la mallarenga carbonera, mentre observa com les imatges a l’altre cantó de la finestra corren en una dansa hipnòtica que la transporten molt lluny…

Us animo a seguir.

N.Rivers

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s